Macromedia Flash Player Download the Flash Player
U heeft een meer recente versie van de Adobe Flash Player nodig.
Bezoek: www.adobe.com of klik op de button om de laatste versie van de plug-in te downloaden.
GOED RIDDERKERK
Aafje
Over Aafje
U wilt uw eigen leven leiden, op een manier die bij u past en in uw eigen omgeving. Mogelijk heeft u hierbij anderen nodig. Aafje is graag die ander. Aafje helpt u thuis, bij Aafje kunt u wonen en bij Aafje kunt u ook logeren. Aafje is altijd in de buurt. Met thuiszorg, huizen en zorghotels. Bij Aafje zijn wij ervan overtuigd dat mensen langer gezond en vitaal blijven als ze de baas zijn over hun eigen dagritme en als ze zich op hun gemak voelen. Thuis. Toegewijde vakmensen die begrijpen waar u behoefte aan heeft, brengen die gedachte elke dag in de praktijk. Omdat ze u kennen en u merkt dat u gekend wordt.
Alle vormen van zorg- en dienstverlening in Ridderkerk
Heeft u thuis hulp nodig? Bijvoorbeeld in de huishouding of voor het verzorgen van een wond? Wilt u dieetadvisering, personenalarmering of gebruikmaken van de spreekuren van de diabetesverpleegkundige? Of bent u toe aan lichte ondersteuning tot intensieve zorg in Aafje zorgcentra “Reyerheem” en “t Ronde Sant” of bij dagverzorging en dagbehandeling “Vondelparck? Dan is Aafje het juiste adres voor u.
Waar verlenen we nog meer zorg?
Naast Ridderkerk zijn we ook werkzaam in Dordrecht, Zwijndrecht, Hendrik Ido Ambacht,Barendrecht, Albrandswaard en Rotterdam. Aafje is altijd in uw buurt voor hulp en zorg die u op dat moment wenst. Wij staan voor u klaar, 24 uur per dag.

Aafje Klantenservice
088 8 233 233
·  Huisartsen
·  Apotheek Jan Luyken
·  Albert Schweitzer ziekenhuis
·  Verloskundigenpraktijk
·  Aafje
·  Vivenz
·  MEE
·  Parnassia Groep
·  Jeugdbescherming Rotterdam Rijnmond
·  Jeugdplein
·  Logopedie
·  Fysiotherapie
·  Cesartherapie
·  Huid- en oedeemtherapie
·  Podotherapie