Macromedia Flash Player Download the Flash Player
U heeft een meer recente versie van de Adobe Flash Player nodig.
Bezoek: www.adobe.com of klik op de button om de laatste versie van de plug-in te downloaden.
GOED RIDDERKERK
Apotheek Jan Luyken
Gezondheidscentrum
Apotheek Ridderkerk Jan Luyken is een gloednieuwe en moderne apotheek met een breed assortiment geneesmiddelen en receptvrije producten. Klantvriendelijkheid, een deskundig advies en snelle dienstverlening staan bij ons hoog in het vaandel.

Doordat wij gehuisvest zijn in de GOED Ridderkerk heeft de apotheek korte lijnen met de overige disciplines die daar werkzaam zijn en kan er snel en makkelijk overlegd worden met bijvoorbeeld uw huisarts of specialist, indien dat nodig is.
Naast een bezorgservice is het bij Apotheek Ridderkerk Jan Luyken ook mogelijk om advies aan huis aan te vragen, voor iedereen die niet in staat is om zelf naar de apotheek toe te komen. Beide services zijn uiteraard geheel kosteloos. Wilt u nieuwe herhaalmedicatie aanvragen bij Dr. Moghaddam, Dr. Van Gelder of Dr. Janssen, klik dan hier voor het aanvragen van uw herhaalrecepten.

Voor uitgebreidere informatie over onze service kunt u klikken op www.apotheekjanluyken.nl. Hier treft u heel veel informatie aan over medicijnen en kunt u zich onder andere aanmelden voor de ‘Pilservice’ of vragen stellen aan uw apotheker Mw. A.J.H Scholte - Hordijk.
Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag van 8:00 – 17:30
Zaterdag open van 10:00 -13:00
·  Huisartsen
·  Apotheek Jan Luyken
·  Albert Schweitzer ziekenhuis
·  Verloskundigenpraktijk
·  Aafje
·  Vivenz
·  MEE
·  Parnassia Groep
·  Jeugdbescherming Rotterdam Rijnmond
·  Jeugdplein
·  Logopedie
·  Fysiotherapie
·  Cesartherapie
·  Huid- en oedeemtherapie
·  Podotherapie