Macromedia Flash Player Download the Flash Player
U heeft een meer recente versie van de Adobe Flash Player nodig.
Bezoek: www.adobe.com of klik op de button om de laatste versie van de plug-in te downloaden.
GOED RIDDERKERK
Jeugdplein
Gezondheidscentrum
Bij Jeugdplein kunnen jeugdigen, ouders/opvoeders of andere betrokkenen langskomen met vragen en problemen over alles wat in het leven van jeugdigen belangrijk is en tijdelijk niet lekker loopt. In de thuissituatie bijvoorbeeld, op school of in de buurt. Bij Jeugdplein ontmoet je mensen die je kunnen helpen de draad van het leven weer op te pakken. Er is ruimte voor oplossingen. Door die ruimte krijg je weer nieuw zicht, overzicht, uitzicht. Op dit plein kun je de weg weer vinden.
Gezinscoaching De afdeling Gezinscoaching werkt met moeilijk bereikbare doelgroepen met ernstige en veelal meervoudige problemen, maar ook met gezinnen met lichte opvoedingsproblematiek. De hulp wordt in het gezin geboden. Vrijwillig maar niet vrijblijvend, waar nodig met drang en dwang.
Onderwijs en Jeugdgezondheidszorg De afdeling Onderwijs en Jeugdgezondheidszorg werkt met kinderen en ouders in kinderopvang, voorschoolse voorzieningen, primair en voortgezet onderwijs en in het MBO. Maar ook met ouders en kinderen die via de Jeugdgezondheidszorg pedagogische hulp krijgen.
Risicojeugd De afdeling Risicojeugd werkt met jeugdigen op straat (buurt of wijk) die dreigen te ontsporen, overlast veroorzaken en contacten hebben met of gesignaleerd zijn door de politie. Het gaat om snel inzetbare ambulante hulp, preventief en intensief.
Kennis- en Trainingscentrum Het Kennis- en Trainingscentrum werkt met professionals op het terrein van opvoedingsondersteuning en schoolmaatschappelijk werk. Daarnaast kunnen alle cliŽnten van Jeugdplein in aanmerking komen voor een vaardigheidstraining of oudercursus.
In GOED Ridderkerk wordt Jeugdplein vertegenwoordigd door een schoolmaatschappelijk werker en een medewerker opvoedingsondersteuning.

Hoofdkantoor
Eendrachtsweg 48
3012 LD Rotterdam
Telefoon: 010 - 266 17 02
www.jeugdplein.eu

GOED Ridderkerk
Jan Luykenstraat 8S
2985 BV Ridderkerk
Telefoon: 0180 - 42 41 88
·  Huisartsen
·  Apotheek Jan Luyken
·  Albert Schweitzer ziekenhuis
·  Verloskundigenpraktijk
·  Aafje
·  Vivenz
·  MEE
·  Parnassia Groep
·  Jeugdbescherming Rotterdam Rijnmond
·  Jeugdplein
·  Logopedie
·  Fysiotherapie
·  Cesartherapie
·  Huid- en oedeemtherapie
·  Podotherapie