Macromedia Flash Player Download the Flash Player
U heeft een meer recente versie van de Adobe Flash Player nodig.
Bezoek: www.adobe.com of klik op de button om de laatste versie van de plug-in te downloaden.
GOED RIDDERKERK
Albert Schweitzer ziekenhuis
Zorg met hoofd, hart en ziel
In GOED Ridderkerk bevindt zich één van de buitenpoliklinieken van het Albert Schweitzer ziekenhuis. GOED is de afkorting van “Gezondheid Onder Eén Dak”. Medisch specialisten en verpleegkundigen van het Albert Schweitzer ziekenhuis houden hier spreekuur.

U kunt er ook terecht voor een aantal onderzoeken zoals bloedprikken en een longfunctieonderzoek. Een paar dagen in de week staat er naast het GOED een mobiele unit waar u terecht kunt voor een röntgenfoto.

Alle zorgverleners in het gezondheidscentrum, werken nauw met elkaar samen. Dit heeft als voordeel dat ze makkelijker met elkaar kunnen overleggen en patienten soms sneller door kunnen verwijzen.

Website Albert Schweitzer ziekenhuis

Met ingang van 1 oktober 2013 zal de mobiele radiologie unit van het Albert Schweitzer ziekenhuis 3 ochtenden per week bij GOED Ridderkerk geopend zijn, te weten:
  • Maandagochtend 08.30 – 12.30 uur
  • Woensdagochtend 08.30 – 12.30 uur
  • Vrijdagochtend 08.30 – 12.30 uur
Met het uitbreiden van het aantal dagen (van 2 naar 3) verspreid over de week waarop het mogelijk is om röntgenfoto’s te laten maken biedt de afdeling radiologie meer service voor de patiënt. Er zijn zo meer momenten waarop de patiënt direct en dichtbij terecht kan voor een röntgenfoto.
·  Huisartsen
·  Apotheek Jan Luyken
·  Albert Schweitzer ziekenhuis
·  Verloskundigenpraktijk
·  Aafje
·  Vivenz
·  MEE
·  Parnassia Groep
·  Jeugdbescherming Rotterdam Rijnmond
·  Jeugdplein
·  Logopedie
·  Fysiotherapie
·  Cesartherapie
·  Huid- en oedeemtherapie
·  Podotherapie