Vivenz
Algemeen Maatschappelijk Werk
De kwaliteit van leven hangt vaak samen met het vinden van de juiste balans. Wonen, werk, gezondheid, veiligheid, zorg, ontspanning, genieten, gezin, familie, verlies, financiën . . . Allemaal zaken die in het dagelijkse bestaan een belangrijke rol spelen en veel invloed hebben op hoe iemand zich lichamelijk en geestelijk voelt.
Soms slaat de weegschaal wel eens door naar de ene of juist naar de andere kant met als gevolg een minder evenwichtige situatie. Vivenz maakt graag samen met u de balans op. Uw vraag is daarbij ons uitgangspunt. Op basis daarvan kunnen wij samen bekijken wat voor u de beste manier is om de juiste balans te vinden en te houden. U vindt Maatschappelijk Werk in Dordrecht, Zwijndrecht, Barendrecht, Rhoon, Hendrik-Ido-Ambacht en Ridderkerk.