BENU Apotheek Jan Luyken
Gezondheidscentrum
Benu Apotheek Ridderkerk Jan Luyken is een gloednieuwe en moderne apotheek met een breed assortiment geneesmiddelen en receptvrije producten. Klantvriendelijkheid, een deskundig advies en snelle dienstverlening staan bij ons hoog in het vaandel.

Doordat wij gehuisvest zijn in de GOED Ridderkerk heeft de apotheek korte lijnen met de overige disciplines die daar werkzaam zijn en kan er snel en makkelijk overlegd worden met bijvoorbeeld uw huisarts of specialist, indien dat nodig is.

Naast een bezorgservice is het bij Apotheek Ridderkerk Jan Luyken ook mogelijk om gebruik te maken van onze 24-uurs medicijnkluisjes. Vraag hierna bij de balie. Tevens is het mogelijk advies aan huis aan te vragen, voor iedereen die niet in staat is om zelf naar de apotheek toe te komen. Deze services zijn uiteraard geheel kosteloos. Wilt u nieuwe herhaalmedicatie aanvragen bij Dr. Moghaddam, Dr. Zahrai of Dr. Janssen, klik dan hier voor het aanvragen van uw herhaalrecepten.

Voor uitgebreidere informatie over onze service kunt u klikken op www.benu.nl/apotheek/jan-luyken. Hier treft u heel veel informatie aan over medicijnen en kunt u zich onder andere aanmelden voor de “Pilservice” of vragen stellen aan uw apotheker De heer A. Kustura.

Openingstijden:
www.benu.nl/apotheek/jan-luyken