Huisartsen
De huisartsen streven naar samenwerking. En het opzetten van innovatieve producten in een geïntegreerde eerste lijn waar klantvriendelijkheid en kwaliteit kernwaarden zijn. Het aanbod zal gericht zijn op de principes van de 1½-lijnszorg door nauwe samenwerking met alle disciplines in de tweede lijn.
Traditionele scheidslijnen zijn hier verdwenen. De vergaande samenwerking tussen de diverse vormen van ambulante zorg en de polikliniek van het ziekenhuis wordt getypeerd als “1e lijnszorg”, of “vloeiendelijns zorg”. Kennis en kunde worden gebundeld en ingezet voor een optimale patiëntenzorg.
GOED Ridderkerk
Jan Luykenstraat 8G
2985 BV RidderkerkF. Moghaddam
telefoon: 0180-427547
email: info@moghaddam.nl
website: www.moghaddam.nl

M. Zahrai
telefoon: 0180-422118

M.A. Janssen
telefoon: 0180-420352
email: info@huisarts-janssen.nl
website: www.huisarts-janssen.nl