Internos

Heeft u zorg nodig ? Wij zorgen graag voor u, op de manier die bij u past.

Internos biedt diverse vormen van begeleiding en zorg. Waar mogelijk zorgt Internos samen met familie, vrienden en/of buren dat cliënten zo lang mogelijk in de eigen vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen. Goed op elkaar inspelen en samen met alle betrokkenen een hecht team vormen, garandeert dat de cliënten de zorg krijgen die zij verdienen. De verschillende partijen zijn door zorg met elkaar verbonden.

De medewerkers van Internos kunnen 24 uur per dag worden ingezet. Dit kan 7 dagen per week, dus ook in het weekend. De hulp kan zowel langdurig als tijdelijk van aard zijn. Samen met de cliënt bepaalt Internos wat de beste dag en tijd voor de hulp is, want de zorg wordt zoveel mogelijk afgestemd op de specifieke situatie.

Wat kunnen we voor U betekenen?

Onze bekwame en zorgzame medewerkers helpen u graag met: verpleegkundige zorg, gespecialiseerde verpleegkundige zorg, thuisbegeleiding en huishoudelijke zorg.

Internos bestaat al meer dan 65 jaar. Internos is onderdeel van MOB Nederland. Meer dan 600 medewerkers zorgen voor ruim 2300 clienten in Rotterdam-Rijnmond, Dordrecht-Drechtsteden en Amsterdam-Amstelland.

Heeft u vragen? Bel ons gerust:
Internos-zorglijn: dag en nacht bereikbaar

Cliënten en verwijzers kunnen 24 uur per dag en 7 dagen per week contact opnemen met de Internos-zorglijn: 078 – 648 38 38. Telefonisch advies is altijd gratis.

Internos
Gezondheidscentrum GOED
Jan Luykenstraat 8
2985 BV Ridderkerk
Telefoon: 078-648 38 38
www.internosthuiszorg.nl
info@internosthuiszorg.