Parnassia Groep (Indigo & Antes)
Geestelijke gezondheidszorg

Indigo

Indigo Rijnmond, onderdeel van de Parnassia Groep, biedt de beste zorg voor psychische klachten, direct en dichtbij én in nauwe samenwerking met u en uw huisarts. Wij werken in deze regio intensief samen met ruim 99 huisartsenpraktijken. Onze medewerkers bieden een samenhangend pakket van preventie, advies en behandeling. Hierdoor is onze zorg kort, efficiënt en gericht op snel herstel. U krijgt zorg in of rondom de praktijk van uw huisarts. Kortdurend (generalistisch) als het kan, langer (specialistisch) als het nodig is.

Persoonlijk contact vinden we belangrijk! We doen er alles aan om u zo snel, goed en fijn mogelijk te helpen. Komt u bij ons in behandeling? Dan stellen we op basis van uw persoonlijke voorkeur en klachten een behandeling samen die goed bij u past. Neem een kijkje op onze website voor meer informatie: www.indigo.nl Of neem telefonisch contact op en stel uw vragen via het nummer: 088-3571900.

Antes

Antes is specialist in psychiatrie en verslaving. Antes richt zich als ggz-instelling op het herstel van volwassenen en ouderen met (ernstige) psychiatrische aandoeningen. Het doel van Antes is mensen met psychische problemen de juiste zorg bieden, op het juiste moment, zo intensief als nodig maar niet langer dan nodig. Wij nemen daarbij het herstel van onze patiënten als uitgangspunt. Samen met de patiënt en diens naastbetrokkenen werken wij aan het hervinden en behouden van de regie over het leven.

Antes wil de ernstige gevolgen van een psychische aandoening tot een minimum beperken, waardoor onze patiënten weer op eigen kracht verder kunnen, naar eigen wensen sociale relaties kunnen aangaan en kunnen participeren in de samenleving. We werken vanuit drie kernwaarden: Deskundig, Optimistisch en Respectvol. U kunt ons bereiken via www.anteszorg.nl en 088-3585430.